RSS

Terasa mahu pulang ke kampung

Bila duduk berjauhan dari family, kerinduan sangat2 tak boleh dielakkan.

Even saya dah tinggal di KL ni almost 3 years, tapi home sicks masih  menebal dalam diri ini. Saya rindukan family saya, emak saya, & paling dirindu, anak saudara yang paling kecil. Namanya Qalesya. 



Nak Balik Kampung!!!!!


Terima kasih kerana sudi membaca entry saya yang tak seberapa ni....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

10 comments:

Anonymous said...

cu buak entry dalang dialek teghanu sket..

balik le kampung kalau rindu kat orang2 di kampung tuh...

Encik Anonymous

ain nina said...

encik anon, bereh..nnti ambe wak r entry dlm bhsa ganu skali..hehe

Ahn said...

terpaksa je baca -kak niza

ain nina said...

ahn: hahahaha...kak niza jahat tau..sajer jer..jeles ngan nina lah tu.....tau r akak teror..kahkahkah

Cik Ezy said...

org ganu?
haha..
saye pon org ganu..

bse la tu kn..
mane2 pegi pon msti rindu kat umh jgk..

ain nina said...

cik ezy, yer...saya org ganu..duk kemaman...

cik ezy ganu duk kat ner?

Anonymous said...

ain nok balik kemamang bile? nok suh beli krepok dengan sata wak balik KL sket buleh dok?

Encik Anonymous :)

ain nina said...

encik anon: saya tak tau lagi bila nk blik kemaman.... bz sket leni...

mamaaedrean said...

kami pn g2.. tapi bila mama dh dok skali & ade2 pn berhijrah... dokek yo... besttttt :)

bila rindu... aku tersebut namamuuuuuuuu... ;p

ain nina said...

mamaaedrean: jeles nyer dengar....hehehe.....bila rindu terdengar mu sayang terasa syahdu rindu nya jiwaku..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...