RSS

FULLHOUSE

Makan-makan di Fullhouse, Jalan Yap Kwan Seng ni bagi meraikan ITA (officemate) yang dah tamat kontrak. Ita sekarang dh bekerja di tempat lain. 

Saya suka decoration Fullhouse ni tapi dia punya makanan, biasa-biasa saja..



"Buku" menu mereka menarik juga.  Mula-mula ingat magazine ker apa ker rupa-rupanya ada menu di dalamnya.  First time pegi time ni.



Me and Amrina (also my officemate).  Am khusyuk duk meneliti menu yang ada.



Nisa, Ita and Rehan.



Dun and Am ni husband and wife di office ku.  Satu pejabat, satu unit, meja sebelah menyebelah. hehe




Decoration at Fullhouse.


Soup of the day. Tapi saya tak makan pun sup ni. Tak gemar sangat.








Menu-menu yang kami semua order.  Fullhouse ada juga set lunch. harganya affordable lah.




Ita, aku miss ko weh. Dah lama gila tak jumpa ko. 




Posing jap

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

shaFazie said...

wahh best nye..azie pun tk p lagi...

mknan nye mahal2 tak ?

ain nina said...

azie, masa nina pegi ni masa lunch. harganya below rm20.. tak silap rm19.90.. portion nya pun besar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...