RSS

Punch Card Merah - I'm Late today

Good morning...

Hari ni saya terlambat datang office gara-gara terlambat bangun. Dah lah terlambat bangun, sempat lagi tengok HotFm di 8TV.. Hari ni, Perdana Menteri Datuk Seri Mohd Najib Tun Razak datang HotFm..

Sambil-sambil tengok HotFm tu, saya bersiap-siap lah untuk ke office..

Hambik ko! Jem lah pulak Jalan Genting Klang hari ni.. Biasa hari Jumaat, Jalan Genting Klang tak adalah jem, sebab tu saya tak berdebar langsung kuar lambat.. Alih-alih, jangkaan ku silap. Jem jem jem.. Hehe

Bila dah melepasi Jalan Genting Klang tu, jalan dari Istana Budaya ke Semarak pulak jem.. Apelah nasib.. Sepanjang minggu ni asyik menempuh jalan jem jer.. Aku and jem ibarat aur dengan tebing, isi dengan kuku plak.. Adoyai..

Sampai office, kul 9.08 minit pagi.. Ape lagi, merahlah punch card ku hari ni.. Huhu

Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

Cik Ezy said...

pe yg kite jngke xsmstinye t'jdk..
keh3..
sabo jela..
skli skale lewat xpe.. haha

ain nina said...

duk kL ni memang kita tak boleh nak expect kan. huhu...

sekali sekala lewat memang boleh tapi kalau hari2 jem, jenuh jugak..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...