RSS

Family DEBAT: Aku Sayang Korang Sumer...

Ni masa Debat Royal: aku, Rock n Shida...adik2 ku UITM Dungun...

Thah, Shida, aku n KJ (UITM Dungun)...sumer ni adik2 ku...

Posing di Dataran Cendekia....

With Aifa, UiTM Shah Alam...

Mmg Muka Suka Bergambar...gambar ni diambil ms time rehat dari jadi usher, Debat Royal...hehhe

Aku n Kay, bestfwen since diploma....

Thah n Shida.....di Dataran Cendekia....

Cantik kan Gambar ni....

Dengan Kak Fila, time berbuka pose...

reunion UiTM Dungun di Hotel UiTM Shah Alam, tapi ada jugak yang selain dari UiTM Dungun..heheh

Lepaking @ Melepak di Plaza Alam Sentral....

Dari Part 1 Diploma, aku join debat. Sampai sekarang aku terfikir, caner lah aku leh join debat yer...dah lah tak pandai berdebat, tapi gatal2 gi masuk debat...erm...namun, ape yang paling aku appreciate, persahabatan yang terjalin dalam debat...kami ibarat adik beradik...dan walau pun aku tak pandai debat, tapi dengan debat lah yang membawa aku ke sana ke sini...rezeki...aku ke Indonesia, aku ke Sabah, aku ke universiti2 di Malaysia (tak semua), dan aku jugak dapat mengenal ramai orang....

To kawan2 dlm debat, aku sgt2 appreciate korang....im gonna miss you...hope kita semua takkan lost contact k....

Semua kenangan takkan luput di ingatan dan akan terus kekal di ingatan ini selagi nyawa dikandung badan...chewah....nnti bila dh ada sape2 yang nk kawin,jgn lupa jemput sy yer...heheh

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 comments:

zarulazhar said...

gitew~insyaallah akan berkekalan..eheee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...