RSS

Im gonna miss uolllssss...

with Hana di Skybridge, KLCC...

with Intan, My bestfwen....syg Intan....
kenangan di Skybridge.....

Family Day FOMT, Shah Alam..aku, AJ, Intan

Kt bEger King, ngan AJ, Intan, Azmi...

Praktikal tinggal lagi 4 hari...Jumaat ni (10 April 2009), merupakan hari last aku berpraktikal di BERNAMA...sedih sgt rasa hati ni...satu lagi, bila hbis praktikal ni, ini menunjukkan bahawa aku jugak akan turut berpisah ngan kawan2 di UITM...pas ni, masing2 akan wat hal sendiri..ada yang dh nk kawin, ada yang dh nk tunang, ada yang nk smbung master...huhu...aku?? erm tak tau lagi nk wat per....tunggu orang masuk minang kot...heheh...takder lah, guro jer....

erm to kawan2 class OCB66A (betul tak nama kelas ni yer?? dh lupa r nm kelas..hikhikhik): Azmi, Wan, AJ, Intan, Dot, Geng2 kak Wa (Kak Wa, Fiza, Zihan, Mazni, Kak Zura, Wani), Yana, Liya, Jiha, Farah, Mirul, Nona, Cyn, Dayana, Ct, Hana, Cipoh, Ainun...

UITM Shah Alam dihatiku..heheh
to my beloved fwens, im gonna miss you...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

pian said...

name pian dop sebut pong..sedeynyerrr..wakaka..

ain nina said...

pian, ni kawan2 shah alam lah...pian nih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...