RSS

UITM DUNGUN DiHatiku

UiTM Dungun banyak mengajarku erti kehidupan....di sini aku belajar caner nk hidup di asrama, caner nk urus diri sendiri n caner nk hidup berdikari...maklumlah sebelum ni aku mmg tak pernah berjauhan ngan family aku(kecuali ms kena PKN kat MElaka)...di sini juga aku kenal erti persahabatan; menghargai sahabat dan menghargai ape yang kita ada...tanpa kawan2, kita takleh hidup sendirian kerana masing2 saling memerlukan...betul tak kawan2? erm tanpa kawan2 jugak, kita mmg takleh survive sbb kat asrama, mak takleh tinggal ngan kita kan..heheh....walaupun aku anak bongsu, tapi alhamdulillah aku mampu berdikari...tapi tiap2 minggu balik rumah..almaklumlah, umah dekat kan..kemaman ke dungun sejam jer..so mmg balik lah tiap2 minggu...tapi time busy,tak balik..duk asrama jer ngan kawan2....ms part 1 smpai part 4, aku duk redang; sebilik ngan niny n jiran2 aku waktu tu kawan baik aku sya n zulfa..hehe..pas balik dari praktikal, kami duk kat tenggol pulak...mmg kenangan takleh lupa lah.....

*Gambar2 di bawah ini adalah antara kenanganku di UITM Dungun.....

Di Taman Rekreasi di Tenggol..

with Nora, ms ni kat Perlis...Nora akan bergelar ibu tak lama lagi n aku akan menjadi Untie kepada anak Nora..hehheheheheh....

Ms ni baru balik dari kelas..sempat lagi posing..hehehe

kat Teluk Gadong...fwens forever.....

Still kat Teluk Gadong...Niny, Sya, Zulfa, aku....

Jom Makan Eskrim....

bergambar pas balik kelas..hari2 terakhir di UiTM Dungun..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

Anonymous said...

beh kang belajo kat itm dungung tuh. kene pulok duk kampus sura hujung tuh. petang2 buleh makang krepok tepi pata...

romengtik je ...


Encik Anonymous - suatu ketika dahulu...

cik Aing amik koh mende dulu?

ain nina said...

uitm dungun memang best..hehe

kos menda takyoh tahu r.....hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...