RSS

Welcome to My Blog...

hai, Hari Ini Dalam Sejarah...hehe...nak tau nape? sbb hari ini, 3 April 2009, blog ini dicipta...nak tau nape ia dicipta?? ini semua atas desakan peminat2 sy yang mahukan sy create blog ini...almaklumlah, menjadi org yang glamour, mcm ni lah...peminat2 nk tau ape yang sy buat di masa lapang...hehe..satu lagi, org lain ada blog so sy pun nk jugak ada blog..nnti org kate, sy ketinggalan zaman pulak kan..heheh....dan, hari ini juga dalam sejarah kerana hari ini merupakan hari mengangkat sumpah Perdana Menteri Malaysia yang keenam, Dato Seri Najib Tun Razak...May God Bless Him n hope dia akan menjadi pemimpin yang disegani..heheh....n too all my beloved fwens, dont forget to leave ur message, comment or others to help me improve my blog..heheh..nk komen ape2 pun boleh....luv u'ollsssss....


WELCOME TO MY BLOG........


regards, nina...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 comments:

pian said...

nati follow pian erk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...