RSS

Lunch di Tony Roma's

Hehe..... Tergelak jer bila igt psl lunch tengahari tadi sbb mula2 plan nk gi Subway di Avenue K tapi tak jadi.. sebabnya, harini parking kat Avenue K adalah 10 hengget yer untuk makluman semua.... kami pun tanyalah nape smpai 10 hengget pastu penjaga parking tu cakap, sbb ada PCom di KLCC.... huh! tak rela i korbankan 10 hengget semata2 nk masuk Avenue K then take away Subway then balik opis.. so plan pun bertukarrrrrrr .....


Pikir punya pikir punya pikir, alih2 three of us; Kak Mid, Mira & me went to Tony Roma's at Jalan Yap Kwan Seng.... haha .... masing2 gedik nk try Tony Roma's sebab tak penah pegi lagi... First timeeee nih...... Lagi2 excited sebab nampak iklan lunch dia berharga dari RM16.90... dengan gaji yang tak masuk lagi tapi dengan penuh bergaya kami melangkah masuk... But, yang buat kami happy, kami disambut dengan sangat baik... ni mesti tip top service nyer ni (ni my first impression because i believe, some people believe first impression are long lasting impression...betul dok? hehe)...


since my colleagues cancel kan pesanan2 penaja tu, so we all decide to just dine in... & they all tau yang kami ni first time, layan punyalah baik.... introduce yang best2 & yang recommended & we all just follow what they recommend to us...

And what I can say is, superb!! I love the taste of the foods ..... oh tak lupa juga, i like the way they treat us.....




Kids eat free with any adult entree ordered!





Kak Mid pilih ape yang ada di menu but at last, decide pe yang direcommend jer.. hehe




me & Mira :)




oh, lupa nk bagitau... Kak Mid memang suka bergambar... *ops sori kak Mid.. hehe





 set 1st yang sampai dulu.. so makan pelan2 hamba Allah ni dlu (bun + soup)




sampai menu ke 2 yang namanya ku lupa.... 




yang ni BBQ 1/4 chicken (betul ke dok namanya gini ek?)





Kak Mid makan french Fries dulu :)



Mira lak amik bau dulu ;) 
*maklumlah, kami ke sini first time kan..so excitednya lebih heee



ghupe makanan kami bila dikumpul kan :)



before makan, kena posing dlu (wajib neh ngeh ngeh....)






gambar candid neh... mereka bedua dok perasan gambo mereka di snap hahahahha *gelak jahat


Sudah lah bahagian makan2... so ape lagi, jam telah menunjukkan kul 2pm so masa untuk pulang ke opis & menyambung khidmat selagi terdaya :p







Sekian lah entry untuk makan2 kali nih... byk lagi nk citer pasal makan2 nih tapi tunggggguuuuu yek 



Happy Weekend!!!



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 comments:

aqish basir said...

asal sdp sgt wakkkk
sggh blog awk..hidng2 la wak..hehe

ain nina said...

aqish, mmg sdap...nnti saya hidang yek.. :)

Anonymous said...

salam nina..

ai x penah try tony roma ni. kat pavi pun ada. bila la nak try kan?

tapi tony roma ni kalau kat outlet luar malaya ni, terkenal dgn hidangan b*** tu. tapi kat malaya mmg diorang tak served la benda tuh.

(tersinggah kat blog awak bila baca eksiden kat ondscene tuh...)

hepanaisdei!

Encik Anon

sekamar rindu said...

salam...


sekali sekala lunch kat tempat Tony Roma's bestnya..lebih2 lagi ngn member kamcing..

p/s: best lagu blog awak.:)

ain nina said...

Encik anon, lepak kat tony roma's kat jalan yap kwan seng ni lagi best.... tenang jek...hehe

encik sekamar rindu, jom lah lepak sekali nnti....hehe....

mmg lagu ni best pun haha :)

JAI said...

Wahh..sodap tuhh..bolehlah belanja saya ek..hehe..Salam Blogging.Thanks kerana follow blog saya dan saya follow balik blog anda..Keep on blogging

ain nina said...

jai, boleh2.. nnti saya blanjer awk yek... salam blogging gak eh....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...