RSS

Makan-makan di Murni

Kalau entry yg lepas nina bercerita pasal nina pegi makan-makan kat William (klik sini), kali ni nina nk share pulak pasal nina gi makan kat Murni.

Kawan-kawan nina cakap, pemilik Murni ni adik kepada pemilik William tapi sejauh mana kebenarannya, i am not sure lah... kot2 khabar2 angin sajo....

tapi konsep Murni ala2 sama jer ngan William sbb mereka menghidangkan makanan dalam portion yg besar so 1 menu leh share2... dan yang paling penting, leh save money lah kan sbb leh share... kalau nk gi Murni, senang jer... Letaknya di Kelana Jaya SS2... Kalau tengok ramai org di 1 kedai makan tu, ha betullah tu sbb gi makan kat Murni, selalu jer penuh meja sampai kena beratur untuk cop meja.... Makin lewat, makin ramai orang...



nina pegi dengan Ayie, Shrek & Azhani (tiada dalam gambar sebab dia malu)



ni air yang Azhani order... nama air ni I Miss You... haha, mula2 dengar nama air ni kelakar juga tapi best air ni.. ada lagi air I LOVE YOU, I Kiss you & bla bla..byk nama...
 


ni air Pink Panther, dalam air ni dicampur buah peach, nata de coco & buah tembikai... kami be3 order air yg sama sbb air ni best.. lain kali gi Murni lagi, nk order air lain plak..hehe








 Nina & Azhani share makan sbb ppuan kan perut kecik jer...hikhik....  ops Ayie pun order yg ni jugak tapi dia tak share sbb dia makan sorg.... ni namanya Roti Hawaiian.... sangat best ok... ada sosej, ada pineapple, ada daging cincang.. superb!



ni plak namanya Roti Nan ada isi... alah, lupalah nama penuh roti ni... hehe.... ni yang Shrek pilih.. roti ni pun best!


Malam esok (Jumaat) Nina nk bawak kawan nina yang duk Kerinchi & abg Nina dari Kemaman pegi Murni... nk blanjer dorg makan2 sbb Nina sekarang mmg kuat makan... haha

jom kita ke Murni :)




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

sekamar rindu said...

salam....


best nya nak minum air Pink Panther,

kali pertama dengar nama air ni..

ain nina said...

hai sekamar rindu.....

air pink panther ni mmg best.....try lah....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...