RSS

Yeay, Dapat 8A !!!

Korang ingat tak saya penah buat entry pasal kejayaan my niece (klik SINI) yang dapat 5A?

If you olss still remember, dalam entry tu saya ada mentioned pasal tengah tunggu result PMR my nephew.

Hari ni, 23 Disember 2010 Result PMR dh kuar... Nak tau tak my nephew dapat brape?

 

jeng jeng jeng


Dia dapat 8Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


Horey!!!!!!!!!!! (maaf, saya lak excited sbb saya dulu dpt 7B & 1C jer..huhu)

Me & my Nephew, Faidhi

Dengan kejayaan dia, sebenarnya tersirat sesuatu yang bermakna.  Dia telah membuktikan bahawa walaupun dia aktif berbasikal dan selalu menjalani latihan berbasikal di Kuala Terengganu, tapi dia masih boleh berjaya dalam pelajaran.  Dia juga telah menyahut cabaran ayahnya.kekeke


Acu proud with you Angah!


*matilahhhhhh..... nak kena pikir lagi hadiah ape nk kasik kat budak sorang ni....huhu....hadiah ape ekkkk??



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

LYaFRINA said...

hehhehe.. nina.. 1C tu subjek mende..

sama la.. ank sedara lya dua2 org dpt 8A gok.. tumpang bangga kan...

ain nina said...

kak lya, yang C tu adalah sejarah...hahaha....dulu2 hate sejarah tapi sekarang, kena buat research psl sejarah...

huhu

tumpang kejayaan dorg jer lah kita ni kan.... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...