RSS

Tahniah Atirah

Hari ni result UPSR kuar kan... so sy merupakan salah seorang yg excited sgt2 sbb my niece juga amik upsr tahun ni.... tak sabar2 nk tau result dia so awl2 pagi tadi lagi sy col kak long (mak kepada atirah) utk tanya result Atirah.... haha.... result dia cemerlang gak walaupun tak dapat 5A tapi sy kagum gak r ngan Atirah ni....dapat 4A iB... BM Pemahaman, English, Maths & Sains A tapi Penulisan dia B... Atirah ni dia mmg teror kalau speaking ngan dia..tengok dia wat writing, ayat2 dia mmg superb lah.. sy akui, sy pun tak se teror mcm dia kalau wat writing... dia pun bukan layan radio2 BM ni, tapi radio2 yg ckp omputeh tu jer dia layan.....adoyai... lagu2 bhsa omputeh sumer dia tau... sy penah dengar dia nyanyi lagu Tokyo Drift, perghh kat part rap tu, dia leh jgk nyanyikan.... sesungguhnya sy kagum punyai anak saudra mcm ATirah..sbb sy akui, sy tidak sehebat dia...semoga dia berjaya dlm pelajaran dan mencapai cita2nya...amin..

ni lah Atirah, my beloved niece..I'm proud of you :)
Nk beli hadiah ape yer utk Tirah ni?

ha, dh lepas dh sorg anak saudaraku ni....ada sorg lagi yg tunggu result PMR.. ntah berapa lah dpt...tapi sy rs yg sorg ni pun bgus result dia sbb dia mmg sorg yg rajin belajar & cepat pick up... dia pun aktif kat sekolah, main sukan basikal sbb kat teganu kan mmg duk tumpu pada sukan basikal... & anak saudara sy yg sorg ni pun aktif, dia ckp dia nk berjaya mcm kwn sy si Haidar tu.

Faidhi, my beloved nephew :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 comments:

Hazrey said...

tahniah to your niece. tell her this, all the hardwork always pays off!! congrats again.

ain nina said...

on behalf of her: thanks hazrey..... :)

sekamar rindu said...

salam..

tahniah...juga dari saya..

ain nina said...

sekamar rindu, thanks....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...