RSS

Asmara oh Asmara

hai semua, malam ni jom kita layan cerita Asmara.

tak silap malam ni last episode.  

saya sangat2 harap moga Asmara akan kembali pada Melati & hope mereka mmg ada jodoh....

*image copy from TV3 website


Jangan lupa, Asmara kul 9pm, TV3




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

8 comments:

Un Phat Lee said...

bukan last skali asmara mati ke? (dah gua reka je nih) ehe

ain nina said...

uit, hero takkan mati nyer..sbb akan ada asmara 2 lah..hehe

LYaFRINA said...

episod last camner??
xtgk pon..

ain nina said...

kak lya, episod last dia buatkan kita geram...sbb masing2 igtkan isteri Asmara mati tetapi rupa-rupanya tak mati lagi tapi koma sbb terjatuh dari rumah dia tingkt 2... tapi asmara igtkan wife dia mati dh & dia terima blik melati..pastu rupa-rupanya isteri dia dlm wad, ayah isteri dia tu kata semua ni utk kebaikan asmara sbb isteri asmara peluang utk dia hidup tipis.... so dgr2 nya akan ada asmara 2...

rimieilya said...

ada ke asmara 2?wajib tonton ni.hehe..

ain nina said...

mira, kwn aku ckp, asmara 2 ada.... aku pun tak sbr dh tunggu asmara 2 ni....

wakmizie said...

Asmara 2 mesti muncul kembali nyer.. huhu.. antara slot wajib tonton...

ain nina said...

wakmizie, betul2...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...