RSS

Penantian yang telah pun berakhir

Alhamdulillah, di pagi Jumaat ni, penantian terhadap baby baru yang telah lama dinantikan telah pun berakhir...saya dpt jugak baby yang mmg menjadi idaman setiap orang.....

hope dengan adanya baby ni, saya tak lah terpaksa menyusahkan org lain lagi....

baby ape tu yer? cuba lah teka....hehe....

nnti saya upload gambar baby saya tu.....tak sabar nk share ngan semua di sini...tunggu yek....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 comments:

rimieilya said...

aku tau...hehe

baby persona ke baby saga ni??
cpt upload,nk tgk baby boy ke girl..hehe

ain nina said...

haha.....ko ni kantoikan aku jer..haha....nnti aku upload tau...setakat ni masih dirahsiakan...ehhe

Bbbashz said...

tahniah...

ain nina said...

kak shirah, mekasih..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...