RSS

Hari ini Jumaat

Bangun kerja pagi ni rs mcm malas sgt2.....bangun pun lewat jer... biasa kul 5.50am dh bangun tapi arini, 06.12am baru bangun...pastu bila masuk bilik air tetiba hujan lah pulak. mula2 hujan manja2 jer pastu makin lama makin lebat... dlm hati ni berkata "napelah hari ni hujan..patut esok pagi baru leh hujan sbb leh tido lama2 sket...heee".... mls kan nk kerja... kul 7.15 am gitu baru gi kerja..dengan langkah longlai, ku turutkan jua langkah kaki ini walaupun ngantuk sgt... bila dlm train, ape lagi, smbung tido..tapi tido2 ayam jer lah..tak lena pun...

& bila hujan2 tu, opis pun jadi sejuk yg teramat sgt..... dengan perasaan mengantuk, turun breakfast.. tapi rugi jer breakfast pg ni sbb tak hbis pun maggi goreng yg ku makan.... naik jer, mls jgk rasa nk buat kerja.... mata ni mengantuk jer... sabow jer lah..kul 10.30, bos panggil meting plak dh... polo jer lah ... kul 12.15,yahooooooooooo rehat!!!!!!

ok, sy akan berhenti seketika dari menulis di blog ni sbb sabtu ahad, saya cuti so takleh update ape2..... kdg2 terpikir gak, perlu tak pakai broadband so sy leh update ape2 kat blog ni everyday without failed..... so semua, jumpa hari Isnin nnti yer...

Salam syg utk semua....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 comments:

mamaaerish@eb said...

eb lak coti update sam[pai isnin
hik3

ain nina said...

Eb, nape cuti update? mcm nina, sbb tkder tenet kat umah..kalau tak, confirm update hari2...heee

sonok gak berblog ni kan.....mcm dh gian jer...hee

kella said...

hai nina...salam kenal.. do keep in touch! :)

sekamar rindu said...

hehee..kalau hujan..tido memang best...

ieda said...

ujan2 nie memang sedap tiduu ..
lapar punn ye jugak kann :)

imanshah said...

salam ziarah awak

ain nina said...

kella, hai..slm kenal...ok, keep in touch ye....happy dpt kenal awk...

sekamar rindu, mmg best tido..pagi ni rs mls jer nk bangun..heee

ieda, smlm kan(ahad 14nov), sy makan byk sgt sbb hujan lah..lapor..heee

imanshah, terima kasih menziarah sy... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...