RSS

Sejadah Muka Babi???

Adoyai...... adoyai..... tolong!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

petang tadi, masa saya nk tido2 kat stor (opssss kantoi mengulor) tetiba saya amik lah sejadah nk wat alas tido....then tetiba hati ni nk perati jer kat sejadah yg kami di opis ni guna untuk semayang hari2.... mak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! saya tetiba terkejut...terkejut yg teramat sangat..... sejadah yang guna hari2 ada muka bab*...

tetiba jugak teringat lah paper METRO yang
saya baca semalam... ms baca semalam, saya wat tak tau jer psl berita psl sejadah ni tapi bila tengok sejadah yg saya guna wat semayang hari2 tu, terus saya gi cari balik paper metro semalam..... mak aiiiii, same sebijik sejibik.......

yang ni yang dalam paper punya...

* gambar copy dari sakiralicious

yang bawah ni yang kami di opis guna hari2....

sama kan dengan gambar yang dalam paper tu kan???????

bila di belek2 sejadah ni, rupa-rupanya MADE IN CHINA........

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..............

arghhhhhhhhhhhhhh..........
arghhhhhhhhhhhhhh..........
arghhhhhhhhhhhhhh..........
arghhhhhhhhhhhhhh..........

*pengsan 5 minit...







  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

8 comments:

rimieilya said...

hehe..

cepat pegi beli sejadah baru...yg dh lepas tu,xpe sb xtau kn..skrg dh tau,kne la tukar pkai yg lain..

ain nina said...

rimieilya aka mira....hehehe...tau takper..hari ni dh tukar sejadah baru dh....

Kucing Itam said...

Mak aihh... sejibik!
adakah sejadah tu jugak yg pernah Mash guna mase solat dlm stor dolu2 tu??? Tidakkkkk!!>o<

ain nina said...

mash, yer lah...hehehe

Un Phat Lee said...

wah.tak semua orang ade experiance macam lu nih.ape2 pun tukar cepat sejadah itu dengan sejadah baru. XD

ain nina said...

phat lee: dh tukar pun.. :)

sekamar rindu said...

salam..

satu penghinaan kepada agama islam...perlu tindakan tegas!!

ain nina said...

sekamar rindu: salam...

erm mmg penghinaan lah..bygkan dh guna sejadah ni dh agak lama, tapi nasib baik Allah bukakan hati pakcik tu untuk detect menda ni....tak sangka langsung & tak terpikir langsung sejadah gambar masjid terselit muka cik bab ni..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...