RSS

Sesi berkenalan.....

Since sejak dua menjak ni kebizian jer, so tak tau dh caner nk mula menaip di blog ni..... ok lah, gini2.... saya rasa nk bercerita serba sedikit jer psl sy....boleh yek....jom sama2 kita berkenalan....

Nama ku orang panggil Nina jer...tapi family & kwn2 skolah rendah dulu ramai yang panggil ku Ain...

Sekolah dulu masa skolah rendah kat Sekolah Kebangsaan Desa Pahlawan, Kelantan dari tahun 1993 - 1998... pastu skolah menengah lak ke Sekolah Menengah Kebangsaan Sultan Ismail, Kemaman....dulu igtkan leh skolah menengah kat Kelantan tapi tak jadi sbb ayah sy meninggal dunia so kami se family blik lah ke kampung emak di kemaman.... kalau tak, dulu selalu jer pakcik2 & makcik2 i panggil i "Mek Siam"....hehe

bila dh belajar tu, ms PMR result tak berapa nk elok so takleh ke skolah asrama penuh so duk lah memerap lagi kat skolah di SMKSI tu....so bila SPM, sy belajar molek2 smpai berjaya then alhamdulillah, sy berjaya jejak kaki ke Universiti....

Then sekarang sy dh pun kerja...alhamdulillah, hbis jer belajar terus kerja...rezeki.....kerja kat ner? tettttt.........

ni lah serba sedikit psl saya.....salam berkenalan smua....


*gambar hanyalah hiasan...tiada kena mengena samada nk menunjuk or ape2.....heeee.....


ha, kepada sape2 yg baca post kali ni, tlg lah tinggalkan detail2 yer..nk tambah2 kenalan nih....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 comments:

rimieilya said...

detail tntg aku nk gak ke?hehe..xyhla..ko dh knl aku kn

ain nina said...

woit mira, ape salahnya kalau bagi detail ko skali...leh lah org lain kenal2 gak kan..hehehe

rimieilya said...

aku ni pemalu..hehe..

ain nina said...

haha...ok, alasan yg boleh diterima....weh, thn dpn nk kwin ye...tahniah2..hehe

rimieilya said...

insyaAllah kl xde aral..plan je camtu tp jadi ke x tu terserahla pada yg Esa..

hope yg kali ni menjadi la..tp siyes aku xleh lupa en.A tu....makin sakit ati tgk fb die..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...